De Stora Brösten Hoppade Fram Och Tillbaka När Hela Den Lilla Tjejen Flyttades Upp Och Ner På Pingisbordet.

Jag såg min fru bli tagen igen!

Han var helrakad och var nog en van nakenbadare.Du är en riktigt busunge som kan hitta på oväntat bus precis när som helst!!
Snart så började du att stöna högt och jag såg hur du skakade i hela kroppen av kåthet när du fick din orgasm.
Jag såg mig omkring lite nervöst för att undersöka så att ingen annan såg vad ni höll på med men det fanns inte en människa i närheten.Han hade nog också blivit överraskad av ditt plötsliga infall.
Snart så tog han tag kring ditt huvud. Du hade duschat och även ätit frukost.

Jag kysste dig direkt när vi kom in på rummet. Jag reser mig från kullen och går ned till dig.
Jag såg hur du sakta sjönk ned allt längre på den. Det blir nog spännande”

Vi somnade snart och när jag vaknade så var du redan uppe.
Den äldre mannen höll kring dina höfter och hjälpte dig med att glida upp och ned på hans enorma kuk.
Han drog sig ur och sjönk ihop på filten igen. Solen lyser och himlen är alldeles blå.

Anna hade fört ner sina händer mellan benen och särade nu på blygdläpparna åt mig. Nej!
Jag böjde mig framåt, såg hennes mörkrosa små blygdläppar i närbild, studerade hur de gick ihop längst upp i en liten, nästan naken klitta. Ju mer jag ökade farten, desto hårdare kramade Anna mina händer, och hennes stönanden gick från lugna dova till gälla skrik när jag övergick från att glida in och ut till att hamra in kuken i henne så att mitt underliv plaskande slogs mot hennes blygdläppar och klitta när jag stötte in i henne med full kraft. “Vet du… jag blev så upphetsad så jag glömde helt bort det… jag använder inget preventivmedel.Jag har alltid älskat att se en upphetsad naken kvinna bakifrån, så jag ställde mig ner på knä bakom henne.

———–

Blygdläpparna var mycket riktigt helt kala, och ovanpå hade hon en väldigt liten plätt med hår. De stora brösten hoppade fram och tillbaka när hela den lilla tjejen flyttades upp och ner på pingisbordet. Hon reste sig omedelbart upp, kysste mig krävande med ett enormt sug och vände sedan rumpan mot mig och böjde sig ner med armbågarna mot bordet. Jag sträckte ut tungan och lät spetsen hitta in mellan de små blygdläpparna, precit nere vid fitthålet.

Anna hade slutit ögonen och huvudet vilade mot bordet. Hoppas du gillar fortsättningen också.

Hon var blöt så det gick väldigt lätt och bara efter en liten stund juckade jag på som fan.Satsen hindrades och jag tyckte det kändes märkvärdligt.
Hon lade sig ännu en gång på rygen och sa:
– Nu ska vi ha sex. Hon bad mig följa med henne in till hennes bil för hon frös och jag gjorde som hon sa. Jag började ta av mig jackan och när jackan var vid mitt huvud och jag inte kunde se något började jag känna hennes högra hand smeka mitt lår. Hon formade munnen som ett O och hae fortfarande ögonkontakt med mig, började suga upp och ner snabbare och snabbare. Hon började småprata lite med mig och till slut hälsade vi på varandra med en snabb kram. Jag stönade till och fick en härlig rysning genom hela kroppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *